Viime yönä Chateau Marmontissa

Eksyttyään newyorkilaiseen kapakkaan Brooke huomasi nurkassa pianoa soittavan miehen, jonka hurmaava lauluääni vei häneltä jalat alta.

Nyt hän tekee kiireisenä kahta työtä, kun Julian tavoittelee onneaan muusikkona. Brooke itse haaveilee omasta yrityksestä ja perheen perustamisesta, mutta suunnitelmat keskeytyvät, kun Julian saa suuren läpimurtonsa.

Yhtäkkiä Brooke huomaa olevansa muusikkomiehensä seuralaisena salamavalojen räiskeessä Grammy-gaalan punaisella matolla. Yllään hänellä on Valentinon upea iltapuku ja timantteja ainakin vuosipalkkansa arvosta. Kuuluisuus ei kuitenkaan ole niin ihanaa kuin Brooke oli kuvitellut, sillä menestyksellä on hintansa. Julian on yhä poissaolevampi, ja Brooke huomaa oman uransa kärsivän jetset-elämän vaatimusten puristuksissa. Paparazzit eivät tunnu jättävän pariskuntaa rauhaan hetkeksikään, ja pian juorulehdissä julkaistaan ilkeämielisiä juttuja Julianista ja toisista naisista. Brooke joutuu kysymään itseltään, onko uusi elämä todella sellainen, jonka hän itselleen halusi.

Viime yönä Chateau Marmontissa on mukaansatempaava kuvaus siitä, kuinka äkkinäinen julkisuus ja menestys voivat muuttaa kaiken.

Alkuteos: Last night at Chateau Marmont

ISBN äänikirja: 978-951-1-44890-7

Kääntäjä: Sini Linteri

Julkaisukuukausi: huhtikuu 2022

Kirjastoluokka: AV 84.2

Kustantamo: Nemo

Avainsana:  Lauren Weisberger Muut Nemo Sini Linteri

nemo-logo

Nemo kustantaa laatukirjoja lapsille ja aikuisille