2

Tyttöministeri (eBook)

”Lindqvist puristi minua poskesta leikkisästi kuin pientä lasta. – Tyttöministeri, hän sanoi ja muikisti suutaan.” Maailman tavallisin ruotsinopettaja Iiris Luoto Lietossalmelta on tympääntynyt elämäänsä ja päättää ostaa räväkänpunaisen untuvatakin. Tästä alkaa yllättävä tapahtumaketju, joka heittää Iiriksen Perinteiset arvot -puolueen juhlittuna äänikuningattarena Arkadianmäelle ja aina ministeriksi asti. Pian kannoilla notkuvat lööppitoimittajat sekä liikemies Vladimir, jonka rinnalla kotiin jäänyt toistaitoinen Paavo näyttää yhtä jännittävältä kuin anopin virkkaama patakinnas. Miten Suomen uusi itsepalveluministeri selviää hallinnon haasteista ja Helsingin houkutuksista? Entä miten puolueen kantapeikot selviävät tomerasta tyttöministeristä?

Annakaisa Iivarin toinen romaani on hersyvä yhdistelmä jokanaisen kehitystarinaa ja poliittista satiiria.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

ISBN: 978-951-1-25536-9

Julkaisukuukausi: 03.2011

Kirjastoluokka: 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Annakaisa Iivari Otava Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Annakaisa Iivari

Annakaisa Iivari

Annakaisa Iivari (s. 1966) on koulutukseltaan terveydenhuollon maisteri. Hän työskentelee sosiaali- ja terveysministeriössä neuvottelevana virkamiehenä.

Sodankylästä kotoisin oleva Iivari on asunut useilla paikkakunnilla Etelä-Savossa, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Nykyisin hän asuu perheineen Jollaksessa, Helsingissä.

Iivarin esikoisromaani Juhannus italialaiseen tapaan (2010) kertoo vetävästi espoolaisnaapurusten lomasta toscanalaisessa huvilassa. Hänen toinen romaaninsa Tyttöministeri on hersyvä kehitystarina naisesta, joka puolivahingossa päätyy ministeriksi.

Koko tuotanto

  • Juhannus italialaiseen tapaan, romaani, 2010, Otava
  • Tyttöministeri, romaani, 2011, Otava
...
Kirjailijan sivulle