2

Toivon viesti enkeleiltä

”Toivon enkeli on johtotähti meidän kaikkien elämässä. Toivo tekee mahdottomasta mahdollisen.”

Ihmiset lähestyvät maailmankuulua enkelikirjailijaa kysymyksineen, ja Lorna Byrne toimii välittäjänä enkeleiden ja avun etsijöiden välillä. Hän neuvoo meitä kaikkia herkistymään enkeleiden viesteille.
Vaikka enkelit eivät poista konkreettisesti huolia, ne voivat muuttaa suhtautumistamme asioihin. Lorna Byrne kertoo maanläheisiä esimerkkejä itsestään ja läheisistään sekä kohtaamistaan ihmisistä. Enkelit seuraavat ja varjelevat meitä kaikessa, olipa kyse sairauksista, vanhemmuuden ristiriidoista, läheisen menetyksestä, yksinäisyydestä tai sydänsuruista. Toivon enkeli voi tuoda iloa ja lohtua jokaisen elämään.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Alkuteos: A Message of Hope from the Angels

ISBN: 978-951-1-26798-0

Julkaisukuukausi: 07.2012

Kirjastoluokka: 99.1

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Lorna Byrne Otava Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Lorna Byrne

Lorna Byrne

Kansainvälisesti tunnettu irlantilainen kirjailija Lorna Byrne (s. 1953) on lapsesta asti nähnyt enkeleitä ja keskustellut heidän kanssaan. Ensimmäisissä muistikuvissaan Lorna makaa pinnasängyssä ja näkee äitinsä jonka ympärillä on kauniita eri väreissä hehkuvia olentoja. Ne leijailivat ilmassa kuin höyhenet. Vasta vuosia myöhemmin hän ymmärsi, että olennot joita hän näki olivat enkeleitä.

Huippusuosittu Lorna Byrne Suomen-kiertueella 18.-25.11.2017. Tervetuloa yleisötapahtumiin ja maksuttomiin kirjakauppavierailuihin! Paikkoja rajoitetusti.

Nykyisin Lorna näkee enkelit fyysisinä olentoina, aivan niin kuin me näemme toinen toisemme. Usein heillä on siivet ja kävellessään he leijuvat maan pinnan yläpuolella niin, että heidän jalkansa eivät kosketa maata. Joskus enkelit näyttäytyvät kirkkaana valona, mutta tarpeen tullen nämä ”valoilmiöt” voivat muuttaa muotoaan ja esittää ihmistä.

Lorna kertoo, että hän näkee jokaisen ihmisen takana suojelusenkelin. Välillä nämä suojelusenkelit avautuvat Lornalle ja kertovat tärkeän viestin suojatistaan. Lorna sanookin, että jokaiselle meille Jumala on antanut lahjan suojelusenkelin muodossa.

Rank...

Kirjailijan sivulle