2

Satokausikalenteri 2017

Suosi sesonkikasviksia, kokeile joka kuukausi uutta makua tai väriä!
Ilmiöksi nousseen Satokausikalenterin avulla osaat valita ruokakaupasta maukkaimmat, edullisimmat ja ekologisimmat kasvikset. Syöt monipuolisemmin ja säästät rahaa.
Kalenterissa on yli 160 Suomessa myytävän hedelmän, vihanneksen sekä muiden kasvisten sesonkitiedot alkuperämaittain, säilytyslämpötilat, ravintoarvot ja muuta lisätietoa. Uutena ovat mukana yleisimmät villiyrtit.
Sesonkiruokailun perustana ovat kotimaiset, hyvin varastointia kestävät kasvikset. Esimerkiksi syyskuun yli 80 kotimaisen sesonkikasviksen valikoimasta jokaiselle päivälle on helppo valita maukas ja terveellinen vaihtoehto. Ruokavaliota voi monipuolistaa tuontikasviksilla lisäämällä talviseen ruokapöytään vaikkapa persimoneja, kumkvatteja tai kastanjoita.
www.satokausikalenteri.fi
www.facebook.com/satokausikalenteri

ISBN: 6418428304749

Julkaisukuukausi: 08.2016

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Otava Samuli Karjula

Kuva kirjailijasta Samuli Karjula

Samuli Karjula

Samuli Karjula (s. 3.12.1986) on suositun, sesonkiajattelua edistävän Satokausikalenterin perustaja. Hänet valittiin vuoden 2015 ruokavaikuttajaksi Helsingin ruokakulttuuripalkintoja jaettaessa.

Koko tuotanto

  • Satokausikalenteri 2014, 2015, 2016,  Sesonkia Oy
  • Satokausikalenteri 2017, Otava
  • Satokauden ruokaa, yhdessä Susanna Haaviston kanssa, 2016 Otava
  • Satokauden smoothiet, yhdessä Karim Khanjin ja Olli Haatajan kanssa, 2017 Otava
...
Kirjailijan sivulle