2

Salaperäiset tassunjäljet (eBook)

Keira Iris Jennifer Hämäläinen eli Iri aloittaa koulun uudessa kotimaassaan Suomessa. Vaikka Iri on kotiutunut muuton jälkeen Suomeen, hän kärsii yhä kalvavasta Irlanti-ikävästä.
Kulttuurierot kummastuttavat, mutta uudet kaverit ja tutut koiratouhut helpottavat sopeutumista. Irin isä rakentaa kenneliin lisärakennuksen, eikä työ suju aivan suunnitellulla tavalla. Lisäksi päänvaivaa tuottaa Kerma-kissan katoaminen.

Eläinystäville lisää luettavaa!
Irin kennel –sarjassa seurataan iloisenkirjavan perheen koiramaista kotielämää.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

ISBN: 978-951-1-26399-9

Julkaisukuukausi: 02.2012

Kirjastoluokka: L 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Helena Meripaasi Irin kennel Otava Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Helena Meripaasi

Helena Meripaasi

Helena Meripaasi (s. 1967) on helsinkiläinen filosofian maisteri, joka on julkaissut nuortenkirjoja vuodesta 2000.

Kuusiosaisessa Koirahullun päiväkirja -sarjassa pääosassa olivat Ulla ja belgianpaimenkoira Dara, ja sarjan päätyttyä Ullan kapinallinen ystävä Kisse ilmoitti haluavansa päähenkilöksi omaan kirjasarjaan. Omaa paikkaansa lukion jälkeen hakevasta Kissestä ja hänen monenkirjavasta lemmikkilaumastaan kertovan kirjatrilogian päätösosa Koppakuoriaiskevät ilmestyi syksyllä 2008.

Meripaaden uusi kirjasarja − Irin kennel − kertoo kymmenvuotiaasta Iri-tytöstä ja hänen koiristaan. Sarjan ensimmäinen romaani Kuonot kohti pohjoista ilmestyi keväällä 2009. Salaperäiset tassunjäljet -kirja ilmestyi huhtikuussa 2010.

Helena Meripaasi on työskennellyt myös mm. kustannusalalla ja tehnyt toimittajan ja suomentajan töitä. Hänen oma koiraharrastuksensa alkoi jo lapsena, ja hän on perehtynyt monipuolisesti koirien koulutukseen ja käyttöön ihmisen apuna. Vuonna 2004 ilmestyi hänen tietoteoksensa Koiranvirkoja, joka esittelee joukon suomalaisia työ- ja harrastuskoiria.

Koko tuotanto

Irin kennel -sarja:

  • Kuonot kohti pohjoista, 2009 Otava
  • Salaperäiset tassunjäljet, 2010 Otava
  • Pikikuonoinen pentu, 2011 Otava
  • Kultaiset sudet, 2012 Otava

Kisse-sarja:

  • Elämäni frettinä, 2006 Otava
  • Pöllöhilloa, 2007 Ota...
Kirjailijan sivulle