2

Ruokamysteerit

Tolkkua ravitsemuskeskusteluun, tietoa ja tukea järkeviin valintoihin

Rasvataistelu, proteiinihehkutus, superfood-suositukset, lähiruoka, kalorien laskenta, lihansyönnin ekologisuus… Ruoasta ja ravitsemuksesta on 2000-luvulla keskusteltu ja väitelty siinä määrin, että hyvien ruokavalintojen puntaroinnista on tullut monelle hämmentävää ja hankalaa. Nyt asiantuntijat selvittävät, mitä ruokamysteerien takana on, välittääkseen tolkullista tietoa valintojen tueksi ja tehdäkseen tietä ruoasta nauttimiselle.

ISBN: 978-951-1-30268-1

Julkaisukuukausi: 01.2017

Kirjastoluokka: 59.34

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Leena Putkonen Mari Koistinen Otava

Kuva kirjailijasta Mari Koistinen

Mari Koistinen

Mari Koistinen on viestintäammattilainen, tietokirjailija ja nettideittailun kokemusasiantuntija.

Koko tuotanto

  • Hunaja – luonnon oma makeuttaja, Paasilinna, 2015
  • Ruokamysteerit, yhdessä Leena Putkosen kanssa, Otava, 2016
  • Digideiteillä, 2018 Otava
...
Kirjailijan sivulle
Kuva kirjailijasta Leena Putkonen

Leena Putkonen

Leena Putkonen (s. 1983) on vatsa- ja suolistovaivoihin erikoistunut ravitsemusterapeutti ja terveystieteen maisteri. Hän on ensimmäisenä suomalaisena kouluttautunut FODMAP-ruokavaliosta Lontoossa King’s Collegessa sekä Monashin yliopistossa Melbournessa Australiassa.

Koko tuotanto

  • Superhyvää suolistolle! Herkkävatsaisen elämä kuntoon, 2016 Otava
  • Ruokamysteerit. Viisaiden valintojen jäljillä, yhdessä Mari Koistisen kanssa, 2017 Otava
  • Superhyvää keholle! 2019, Otava
...
Kirjailijan sivulle