2

Ruokamysteerit

Tolkkua ravitsemuskeskusteluun, tietoa ja tukea järkeviin valintoihin

Rasvataistelu, proteiinihehkutus, superfood-suositukset, lähiruoka, kalorien laskenta, lihansyönnin ekologisuus… Ravitsemuksesta on 2000-luvulla keskusteltu ja väitelty siinä määrin, että hyvien ruokavalintojen puntaroinnista on tullut monelle hämmentävää ja hankalaa. Nyt asiantuntijat selvittävät, mitä ruoka­mysteerien takana on, välittääkseen tolkullista tietoa valintojen tueksi ja tehdäkseen tietä ruoasta nauttimiselle.

Kirjoittajien yhteisessä ruokamysteerit.fi-blogissa sukelletaan ravitsemuskeskusteluun ja ruokavalintojen ekologisuuteen.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

ISBN: 978-951-1-31130-0

Julkaisukuukausi: 01.2017

Kirjastoluokka: 59.34

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Leena Putkonen Mari Koistinen Otava

Kuva kirjailijasta Mari Koistinen

Mari Koistinen

Mari Koistinen on viestintäammattilainen, tietokirjailija ja nettideittailun kokemusasiantuntija.

Koko tuotanto

  • Hunaja – luonnon oma makeuttaja, Paasilinna, 2015
  • Ruokamysteerit, yhdessä Leena Putkosen kanssa, Otava, 2016
  • Digideiteillä, 2018 Otava
...
Kirjailijan sivulle
Kuva kirjailijasta Leena Putkonen

Leena Putkonen

Leena Putkonen (s. 1983) on vatsa- ja suolistovaivoihin erikoistunut ravitsemusterapeutti ja terveystieteen maisteri. Hän on ensimmäisenä suomalaisena kouluttautunut FODMAP-ruokavaliosta Lontoossa King’s Collegessa sekä Monashin yliopistossa Melbournessa Australiassa.

Koko tuotanto

  • Superhyvää suolistolle! Herkkävatsaisen elämä kuntoon, 2016 Otava
  • Ruokamysteerit. Viisaiden valintojen jäljillä, yhdessä Mari Koistisen kanssa, 2017 Otava
  • Superhyvää keholle! 2019, Otava
...
Kirjailijan sivulle