2

Pedon varjo

Kapinoivat taikurit ovat siis langettaneet meille kuolemantuomion. Jumalat eivät voi auttaa meitä. Apep saattaa nousta milloin tahansa, ja viimeinen käärö, josta olisi voinut olla apua häntä vastaan, on palanut tuhkaksi.

Kanen sisarukset Carter ja Sadie tiesivät saavansa koulutusta taikavoimien käytössä saattaakseen muinaisten Egyptin jumalten järjestyksen jälleen maailmaan. Mutta heillä ei ollut aavistustakaan, että maailma suistuisi samalla täydelliseen sekasortoon.
Kaaoksen käärme Apep uhkaa tuhota koko maailman. Taikurit ovat kääntyneet toisiaan vastaan, ja jumalat ovat katoamassa. Lisäksi Kanen sisarusten rinnalla taistelleista ystävistä toinen on kadottamassa elämänvoimansa ja toinen pitää aisoissa vanhuudenhöperöä Ra-auringonjumalaa.
Syöksyessään hengenvaarallisesta seikkailusta toiseen sisarukset yrittävät olla ajattelematta, että he ovat vain pari nuorta, joiden tehtävänä on estää maailmaa syöksymästä omaan tuhoonsa.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Alkuteos: The Serpent's Shadow - The Kane Chronicles Book Three

ISBN: 978-951-1-27616-6

Julkaisukuukausi: 01.2013

Kirjastoluokka: N 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Kanen aikakirjat Otava Rick Riordan Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Rick Riordan

Rick Riordan

Rick Riordan on kirjoittanut huippusuositut sarjat Percy Jackson, Olympoksen sankarit, Kanen aikakirjat, Magnus Chase ja Apollo. Riordan on myös palkittu dekkaristi ja aikuistenkirjailija. Hänen kreikkalaista mytologiaa ja nykyamerikkalaisten varhaisnuorten elämää taitavasti yhteen punova, megaluokan ilmiöksi noussut sarjansa Percy Jacksonista on voittanut lukuisia palkintoja, ja sen kahdesta ensimmäisestä osasta, Salamavaras ja Hirviöiden meri, on tehty elokuvat.

Riordan asuu Bostonissa vaimonsa ja kahden poikansa kanssa. 15 vuoden historianopettajakokemuksella Riordan tietää, miten lukijaa pidellään hyppysissä ja miten hänet johdatellaan henkeäsalpaavalla vauhdilla läpi 500-sivuisen romaanin.

Kirjailijan kotisivut: http://www.rickriordan.com

Suomennetut teokset

Percy Jackson -sarja (Percy Jackson and the Olympians)

  • Salamavaras, 2008 (The Lightning Thief)
  • Hirviöidenmeri, 2009 (The Sea of Monsters)
  • Titaanien kirous, 2009 (The Titan’s Curse)
  • Labyrinttitaistelu, 2010 (The Battle of the Labyrinth)
  • Jumalten sota, 2010 (The Last Olympian)

Olympoksen sankarit -sarja (The Heroes of Olympus)

  • Eksynyt sankari, 2011 (The Lost Hero)
  • Merenjumalan poika, 2012 (The Son of Neptune)
  • Athenen merkki (The Mark of Athena), ilmestyy suomeksi 2013.

Kanen aikakirjat -sarja (The Kane Chr...

Kirjailijan sivulle