2

Maan kätkemät

Vain Liina, Siri ja Eetu ymmärtävät mistä on kyse, kun lapsia alkaa kadota jäljettömiin. Miten maan peitosta voi vapautua?

Neljäsluokkainen Liina yrittää totutella uuteen kaupunkiin ja kouluun. Eräällä kirjastoreissulla hän löytää oven, joka johtaa aivan toisenlaiseen maailmaan.
Muutamat koulun oppilaat käyvät iltaisin ”taikatunneilla” ja oppivat asioita maahisista, tontuista ja veden väestä. Liinakin huomaa kuuluvansa joukkoon, jolla on kyky nähdä asioita, joita muut ihmiset eivät näe. Tunneilla Liina tutustuu punatukkaiseen Siriin ja ujoon Eetuun, ja pian he ovat tiivis kolmikko.
Kun koulun pihalta ja tarhasta alkaa kadota lapsia, vain Liina, Siri ja Eetu ymmärtävät, että maahisilla on sormensa pelissä.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

ISBN: 978-951-1-27321-9

Julkaisukuukausi: 02.2013

Kirjastoluokka: L 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Otava Reeta Aarnio

Kuva kirjailijasta Reeta Aarnio

Reeta Aarnio

Reeta Aarnio (s. 1971 Helsingissä) on opiskellut Helsingin yliopistossa kotimaista kirjallisuutta, suomen kieltä, kasvatustiedettä ja folkloristiikkaa. Hän on valmistunut filosofian maisteriksi vuonna 1999.

Aarnio asuu Helsingissä ja hänellä on kolme tytärtä. Tällä hetkellä hän toimii äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana Aleksis Kiven peruskoulussa.

Reeta Aarnion esikoisteos, suomalaisesta kansanperinteestä ammentava fantasiaseikkailu Maan kätkemät ilmestyi vuonna 2008. Kiitetty nuortenromaani sai jatkoa vuonna 2009 ilmestyneestä romaanista Veden vanki.

Sähköpostia voi lähettää osoitteseen: reeta.aarnio@gmail.com

Koko tuotanto

  • Maan kätkemät, 2008, Otava
  • Veden vanki, 2009, Otava
  • Virvatulen vartijat, 2010, Otava
...
Kirjailijan sivulle