2

Lihakuu (eBook)

Kun valtio ilmoittaa lähestyvästä maailmanlopusta tekstiviestillä, niin aikuiset keskittyvät riitelyyn ja rajojen rikkomiseen. Minkku, mummu ja Hakke-koira päättävät sen sijaan toteuttaa viimeisen haaveen. Narunpätkä sidotaan mummun polvitaipeen ympärille, Hakke vetää ja naru syö polkuja Minkun käsiin, mutta lopulta mummun jalka liikkuu. Hitaasti unelma nousee yli polven kohti taivasta ja auringonsäteitä.

Vahvatunnelmaisten esikoisnovellien absurdit tapahtumat ja maaginen lataus johdattavat kohti maailmaloppuja, uusia alkuja ja taivaalla hehkuvaa lihakuuta. Maailma ei aina ole onnela, mutta sydämessä lepattava pieni lintu voi vapauttaa näkemään siinä piilevän kirkkauden.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

ISBN: 978-951-1-26404-0

Julkaisukuukausi: 01.2012

Kirjastoluokka: 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Janica Brander Otava Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Janica Brander

Janica Brander

Useissa kirjoituskilpailuissa palkittu Janica Brander (s. 1983) on valmistunut filosofian ja yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta. Hän on työskennellyt lehti- ja radiotoimittajana sekä mainostoimiston copywriterina.

Branderin tyyliä on luonnehdittu juurevaksi, maagiseksi ja absurdiksi. Hänen novellejaan on käännetty espanjaksi ja saksaksi.

Janica Brander asuu Tampereella.

Koko tuotanto

  • Lihakuu, 2011

Palkinnot

  • Otavan ja Suuren Suomalaisen Kirjakerhon Suuren rakkaustarinakilpailun voittaja, 2007
  • Pirkanmaan kirjoituskilpailun voittaja, 2006
  • Valtakunnallisen nuorisonäytelmäkilpailun voittaja, 2006
...
Kirjailijan sivulle