2

Kuolleiden lelujen kesä (eBook)

Kaukana aurinkoisista rantabulevardeista sijaitsee Barcelonan pimeä puoli, jossa valtaa käytetään väärin ja toivoon on varaa vain harvoilla.

Rikkaan perheen 19-vuotias poika Marc putoaa kotinsa ylimmän kerroksen ikkunasta juhannusjuhlien aikana. Monelta taholta vakuutetaan, että kyse on traagisesta onnettomuudesta tai itsemurhasta, mutta Marcin äiti ei anna periksi.
Juttua alkaa tutkia pitkältä pakkolomalta palannut komisario Héctor Salgado. Argentiinalaissyntyisen poliisin työtä tukahduttavan kuumassa Barcelonassa seuraa hänen oma anteeksiantamaton erehdyksensä, josta hän joutuu edelleen maksamaan.
Vähitellen Marcin kuoleman takaa alkaa paljastua pitkään jatkunut julma tapahtumavyyhti, jossa etuoikeutettujen pieni piiri suojelee toisiaan loppuun saakka – seurauksista välittämättä.

Antonio Hill johdattaa trillerisarjan avauksessa elämää sykkivän Barcelonan synkkiin varjoihin ja ihmismielen pimeisiin huoneisiin.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Alkuteos: El verano de los juguetes muertos

ISBN: 978-951-1-26410-1

Julkaisukuukausi: 03.2012

Kirjastoluokka: 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Antonio Hill Otava

Kuva kirjailijasta Antonio Hill

Antonio Hill

Espanjalainen Antonio Hill (s. 1966, julkaisee espanjaksi nimellä Toni Hill) on koulutukseltaan psykologian lisensiaatti, mutta hän on työskennellyt jo pitkään englanninkielisen kaunokirjallisuuden kääntäjänä. Barcelonaan sijoittuva Kuolleiden lelujen kesä (El verano de los juguetes muertos 2011) on hänen esikoisromaaninsa.Rikossarjan aloittava Kuolleiden lelujen kesä myi Espanjassa ensimmäisen viikon aikana huimat 70 000 kappaletta, ja kirjan oikeudet myytiin seitsemään maahan jo ennen sen ilmestymistä. Pääosassa sarjassa on Katalonian poliisivoimissa Barcelonassa työskentelevä argentiinalaissyntyinen komisario Héctor Salgado. 

Suomennetut teokset

  • Kuolleiden lelujen kesä, 2012, suom. Taina Helkamo
    (El verano de los juguetes muertos, 2011)
  • Kauniit kuolemat, 2013, suom. Taina Helkamo
    (Los buenos suicidas, 2012)
...
Kirjailijan sivulle