2

Kultaiset sudet (eBook)

Nappiosuma koirahulluille!

Sarjassa seurataan iloisenkirjavan perheen koiramaista kotielämää.

Iirillä ja Minkkisellä on yhteinen huolenaihe: naapurustoon on perustettu kennel, jonka toimet vaikuttavat epäilyttäviltä. Kultaisen suden kennel näyttää tehtailevan pentuja myyntiin risteyttämällä eri rotuja.
Pentujen kohtalosta huolestuneet neuvokkaat tytöt ryhtyvät selvittämään tilannetta. Kiirettä piisaakin koko perheellä, sillä äiti saa lainaan yhden maailman menestyneimmistä samojedeista, ja isällä on taas kädet täynnä kun tämä yrittää auttaa ongelmakoira Vinskiä.

Iristä eläinystävineen kertovat myös Kuono kohti pohjoista, Salaperäiset tassunjäljet ja Pikikuonoinen pentu.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

ISBN: 978-951-1-26431-6

Julkaisukuukausi: 04.2012

Kirjastoluokka: L 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Helena Meripaasi Irin kennel Otava Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Helena Meripaasi

Helena Meripaasi

Helena Meripaasi (s. 1967) on helsinkiläinen filosofian maisteri, joka on julkaissut nuortenkirjoja vuodesta 2000.

Kuusiosaisessa Koirahullun päiväkirja -sarjassa pääosassa olivat Ulla ja belgianpaimenkoira Dara, ja sarjan päätyttyä Ullan kapinallinen ystävä Kisse ilmoitti haluavansa päähenkilöksi omaan kirjasarjaan. Omaa paikkaansa lukion jälkeen hakevasta Kissestä ja hänen monenkirjavasta lemmikkilaumastaan kertovan kirjatrilogian päätösosa Koppakuoriaiskevät ilmestyi syksyllä 2008.

Meripaaden uusi kirjasarja − Irin kennel − kertoo kymmenvuotiaasta Iri-tytöstä ja hänen koiristaan. Sarjan ensimmäinen romaani Kuonot kohti pohjoista ilmestyi keväällä 2009. Salaperäiset tassunjäljet -kirja ilmestyi huhtikuussa 2010.

Helena Meripaasi on työskennellyt myös mm. kustannusalalla ja tehnyt toimittajan ja suomentajan töitä. Hänen oma koiraharrastuksensa alkoi jo lapsena, ja hän on perehtynyt monipuolisesti koirien koulutukseen ja käyttöön ihmisen apuna. Vuonna 2004 ilmestyi hänen tietoteoksensa Koiranvirkoja, joka esittelee joukon suomalaisia työ- ja harrastuskoiria.

Koko tuotanto

Irin kennel -sarja:

  • Kuonot kohti pohjoista, 2009 Otava
  • Salaperäiset tassunjäljet, 2010 Otava
  • Pikikuonoinen pentu, 2011 Otava
  • Kultaiset sudet, 2012 Otava

Kisse-sarja:

  • Elämäni frettinä, 2006 Otava
  • Pöllöhilloa, 2007 Ota...
Kirjailijan sivulle