2

Kiitos hyvää

Virpi Mikkosen bestseller vahvistettuna neljällä uudella ohjeella!

Suosikkikirjan herkulliset leivonnaiset, makeiset, jäätelöt, juomat ja lisukkeet syntyvät ilman valkoista sokeria ja gluteeniviljoja. Useimmat niistä ovat maidottomia, hiivattomia ja vegaanillekin sopivia. Kirjassa on yli 70 inspiroivaa ohjetta.

ISBN: 978-951-1-30982-6

Julkaisukuukausi: 01.2017

Kirjastoluokka: 68.24

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Otava Tietokirjat Virpi Mikkonen

Kuva kirjailijasta Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen (s.1980) on Helsingissä asuva toimittaja ja hyvän olon lähettiläs. Mikkonen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopiston tiedotusopin linjalta ja suorittanut hyvinvointivalmentajan tutkinnon newyorkilaisessa hyvinvointi-instituutissa. Mikkosen luoman Vanelja-brändin Instagram-tili on nostettu Instagramin Suggested Users -listalle, ja vanelja.com on palkittu arvostetun amerikkalaisen Saveur-lehden järjestämässä Food Blog Awardsissa. Mikkosen Kiitos hyvää – Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia oli ensimmäinen suomalainen ruokakirja, jonka kustannusoikeudet on myyty Yhdysvaltoihin. Mikkosen kirjoja on julkaistu kuudessa eri maassa.

Koko tuotanto

• Kiitos hyvää – herkkuja ilman sokeria ja gluteenia, 2015 Otava. Kirjan nettisivu: www.kiitoshyvaa.fi

• Kiitos hyvää – Pikaruokaa, 2016 Otava.

• Kiitos hyvää kesää – Helppoa ruokaa aurinkoiseen elämään, 2021 Otava

...
Kirjailijan sivulle