2

Juhannus italialaiseen tapaan (eBook)

Laatu ja täydellisyys. Siinä kuvausjärjestäjä Kristiina Kallion tavoitteet elämältä. Vauraasta espoolaislähiöstä hankittu asunto merkitsee onnistuneita puitteita, joihin kulahtanut avioliitto tosin tuo ikävän särön.
Naapuruston yhteisellä lomamatkalla Toscanan aurinkoon Kristiina haluaa tehdä vaikutuksen niin aviomieheensä, naapureihinsa kuin koko Italian kansaan – ja järjestelyt ovat sen mukaiset. Kristiinan harmiksi omapäiset matkakumppanit kuuntelevat iskelmiä, syövät paperilautasilta eivätkä innostu museoista.
Kantapään kautta Kristiina joutuu huomaamaan, että täydellisesti valmistetusta bruschetasta ei jaeta palkintoja.

Vetävästi kirjoitettu Juhannus italialaiseen tapaan on
riemukas avaus uudelta kotimaiselta tekijältä.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

ISBN: 978-951-1-25439-3

Julkaisukuukausi: 01.2011

Kirjastoluokka: 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Annakaisa Iivari Otava Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Annakaisa Iivari

Annakaisa Iivari

Annakaisa Iivari (s. 1966) on koulutukseltaan terveydenhuollon maisteri. Hän työskentelee sosiaali- ja terveysministeriössä neuvottelevana virkamiehenä.

Sodankylästä kotoisin oleva Iivari on asunut useilla paikkakunnilla Etelä-Savossa, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Nykyisin hän asuu perheineen Jollaksessa, Helsingissä.

Iivarin esikoisromaani Juhannus italialaiseen tapaan (2010) kertoo vetävästi espoolaisnaapurusten lomasta toscanalaisessa huvilassa. Hänen toinen romaaninsa Tyttöministeri on hersyvä kehitystarina naisesta, joka puolivahingossa päätyy ministeriksi.

Koko tuotanto

  • Juhannus italialaiseen tapaan, romaani, 2010, Otava
  • Tyttöministeri, romaani, 2011, Otava
...
Kirjailijan sivulle