2

Jouluihminen (eBook)

Aikuisen naisen pako joulumaahan.

Häpeämätön joulufriikki Eeva aikoo taas kerran järjestää perheelleen kaikkien aikojen joulun. Tulevaan jouluidylliin on hyvä paeta, kun työpaikalla tavaratalon somistamossa nuori alainen uhkaa viedä työt nenän edestä ja kotona päänvaivaa aiheuttavat murrosikäiset pojat sekä epäilyttävän paljon ylitöissä viihtyvä aviomies. Mutta mitä lähemmäs jouluaattoa päästään, sitä enemmän Eevan joulupakka alkaa hajoilla. Joulusta näyttää tulevan katastrofi. Minkälaisen jouluyllätyksen järjestää lopulta aviomies Mikael?

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

ISBN: 978-951-1-26014-1

Julkaisukuukausi: 09.2011

Kirjastoluokka: 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Otava Regina Rask Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Regina Rask

Regina Rask

Regina Rask (s. 16.3.1962 Viialassa) on kirjailija ja toimittaja. Hän on työskennellyt toimittajana ja juontajana Yleisradiossa: radion uutistoimituksessa, tv-uutisissa, A-studiossa, Vierivät kivet -ohjelmassa ja TV1:n Asiaohjelmissa. Hän on ollut mukana myös TV1:n Sunradio-komediasarjan käsikirjoittajatiimissä sekä kirjoittanut kolumneja Pirkka-lehteen.

Regina Rask valmistui yhteiskuntatieteiden maisteriksi 1986 Tampereen yliopistosta pääaineenaan tiedotusoppi. Rask on asunut puolisonsa diplomaatinuran vuoksi useita vuosia ulkomailla, muun muassa Tel Avivissa, Israelissa. 

Raskin kirjailijanote on omintakeinen ja kepeä, vaikka hän käsittelee rankkojakin aiheita: sisaruskateutta, lapsettomuutta ja avioeroa. Rask tavoittaa olennaisia puolia naisen elämästä tarkasti ja hauskasti. Hänen esikoisteoksensa Ei millään pahalla oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokas 2002.

Koko tuotanto

  • Ei millään pahalla, romaani, 2002 Otava
  • Tänään kotona, romaani, 2003 Otava
  • Jos rehellisiä ollaan, romaani, 2004 Otava
  • Paikka auringossa, romaani, 2005 Otava
  • Puhtaalta pöydältä, romaani, 2006 Otava
  • Hyvä naapuri, romaani, 2007 Otava
  • Jouluihminen, romaani, 2011 Otava
...
Kirjailijan sivulle