2

Helena Puolakka

Miltä tuntuu, kun Gordon Ramsay huutaa päin naama?

Helena Puolakan hätkähdyttävä tarina kertoo ravintolamaailman raadollisuudesta ja onnistumisen huumasta. Suomen kansainvälisesti menestynein huippukokki kertoo kaiken: Mitä piiloutuu valkoisten pöytäliinojen ja taivaallisten makuelämysten taakse? Miksi keittiöissä koetaan väkivaltaa, 18-tuntisia työpäiviä, surkeaa palkkaa ja naisten väheksymistä? Minkälaista on työskennellä kolmen Michelin-tähden ravintolassa Ranskassa?

Parissa vuosikymmenessä nyrkin ja hellan välissä työskentelevästä harjoittelijasta kasvaa keittiömestari, josta kansainväliset huippuravintolat kilpailevat.

ISBN: 978-951-1-37209-7

Julkaisukuukausi: 09.2020

Kirjastoluokka: 99.1

Kustantamo: Nemo

Asiasana:  Helena Puolakka Nemo Tietokirjat Virpi Salmi

nemo-logo

Nemo kustantaa laatukirjoja lapsille ja aikuisille