2

Habaa

Tärkeintä on lähteä liikkeelle!

”Aktiivisen kuntoilijan tärkein tehtävä on liikkeellelähtö. Mikään vaihe ei myöskään ole yhtä vaikea. Vaihtoehtoista tekemistä löytyy aina ja tekemättömien tehtävien lista on loputon.”

Haluatko lähteä liikkeelle, muttet tiedä, kuinka aloittaa? Mietitkö harrastuksen muuttamista elämäntavaksi? Baba Lybeckin matka intohimoiseksi aktiiviliikkujaksi vakuuttaa piintyneimmänkin sohvaperunan. Habaa on timmi paketti terveellisiä reseptejä, innostavia kuntoiluvinkkejä, lajitietoutta ja sylikaupalla kannustusta. Nyt matkaan!

Asiantuntijoina toimivat LitM, toimittaja, valmentaja ja tietokirjailija Ilkka Järvimäki sekä KM, personal trainer Johanna Tokola.

ISBN: 978-951-1-27577-0

Julkaisukuukausi: 08.2013

Kirjastoluokka: 79.6

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Baba Lybeck Otava Tietokirjat

Kuva kirjailijasta Baba Lybeck

Baba Lybeck

Baba Lybeck (s. 1966) on toimittaja, tuottaja ja Yle TV1:den Uutisvuodon ylituomari. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri, pääaineena yleinen kirjallisuustiede.

Baba on harrastanut liikuntaa töiden ohessa lähes koko elämänsä ajan. Takana on jo kymmenen maratonia. Lisäksi hän harrastaa kahvakuulailua, pyöräilyä, avovesiuintia ja tanssia. Maratontapahtumien lisäksi hän osallistuu triathloneihin. Lokakuussa 2013 hänen tavoitteenaan on päästä maaliin Barcelonan teräsmieskisassa.

Baban liikunnallista elämää voi seurata hänen blogissaan Baban haba.

Tuotanto

  • Habaa. Iloa, liikettä, voimaa, 2013 Otava
...
Kirjailijan sivulle