2

Enkeleitä hiuksissani (eBook)

Ihmeitä tapahtuu. Sinullekin.

Lorna Byrne on lapsesta asti nähnyt enkeleitä ja henkiolentoja sekä kyennyt kokemaan ennalta tulevia tapahtumia. Enkeleitä hiuksissani on hänen tarinansa.
Omaelämäkerrassaan Lorna Byrne kertoo avoimesti erilaisuudestaan, kasvamisestaan köyhyydessä, työstään Dublinissa ja avioliitostaan. Hän kuvailee rehellisesti myös kokemiaan traagisia vastoinkäymisiä sekä rikasta henkistä maailmaansa. Enkelit Lorna kuvaa tarkasti ja todentuntuisesti; hän vie lukijan matkalle enkeleiden taianomaiseen maailmaan, jossa hyvä voittaa pahan eikä kyynisyydelle ole tilaa.
Lornan tarina puhaltaa lukijan mieleen toivoa kuin höyhenenkevyt henkäys – se kuiskaa: Ihmeitä tapahtuu jatkuvasti. Ihmiset eivät vain huomaa niitä.

Suomalaisten lukijoiden kommentteja Enkeleitä hiuksissani -kirjasta:

”Lornan elämä sai minut kaipaamaan toisenlaista maailmaa. Sellaista maailmaa, jossa me ihmiset pohtisimme mitä voisimme antaa toisillemme emmekä aina vain sitä, mitä meidän tulisi saada itsellemme lisää. Kirja antoi jotain pientä ja haurasta, minkä toivon säilyvän.” – Tuija, 55, Espoo

”Tämä kirja ei jää kirjahyllyn täytteeksi, siihen pitää palata yhä uudelleen ja uudelleen elämän käännekohdissa. Henkeäsalpaava, enkelinoloinen kokemus!” – Riitta, 54, Lieto

”Elämässäni on ollut viime aikoina paljon vastoinkäymisiä ja koin kirjan hyvin lohdullisena. Olen kiitollinen siitä, että olen löytänyt taas omat suojelusenkelini.”
– Sirpa, 56, Espoo

”Suosittelen tätä kirjaa etenkin tällaiselle kyyniselle ja epäuskoiselle ihmiselle kuin minä itse.” – Pia, 46, Parainen

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Alkuteos: Angels in My Hair

ISBN: 978-951-1-25865-0

Julkaisukuukausi: 10.2011

Kirjastoluokka: 99.1

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Lorna Byrne Otava Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Lorna Byrne

Lorna Byrne

Kansainvälisesti tunnettu irlantilainen kirjailija Lorna Byrne (s. 1953) on lapsesta asti nähnyt enkeleitä ja keskustellut heidän kanssaan. Ensimmäisissä muistikuvissaan Lorna makaa pinnasängyssä ja näkee äitinsä jonka ympärillä on kauniita eri väreissä hehkuvia olentoja. Ne leijailivat ilmassa kuin höyhenet. Vasta vuosia myöhemmin hän ymmärsi, että olennot joita hän näki olivat enkeleitä.

Huippusuosittu Lorna Byrne Suomen-kiertueella 18.-25.11.2017. Tervetuloa yleisötapahtumiin ja maksuttomiin kirjakauppavierailuihin! Paikkoja rajoitetusti.

Nykyisin Lorna näkee enkelit fyysisinä olentoina, aivan niin kuin me näemme toinen toisemme. Usein heillä on siivet ja kävellessään he leijuvat maan pinnan yläpuolella niin, että heidän jalkansa eivät kosketa maata. Joskus enkelit näyttäytyvät kirkkaana valona, mutta tarpeen tullen nämä ”valoilmiöt” voivat muuttaa muotoaan ja esittää ihmistä.

Lorna kertoo, että hän näkee jokaisen ihmisen takana suojelusenkelin. Välillä nämä suojelusenkelit avautuvat Lornalle ja kertovat tärkeän viestin suojatistaan. Lorna sanookin, että jokaiselle meille Jumala on antanut lahjan suojelusenkelin muodossa.

Rank...

Kirjailijan sivulle