2

Budapest

Unkarin pääkaupunki Budapest kukkuloineen ja siltoineen on oikea Tonavan kaunotar, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa siinä missä modernin suurkaupungin elämää kävekykatuineen, ravintoloineen ja persoonallisine baareineen. Unkarilaiset ovat kielellisesti kaukaisia sukulaisiamme, mikä on nostanut Budapestin erityisasemaan suomalaisten matkailijoiden keskuudessa ja tehnyt siitä yhden suosituimmista kaupunkilomakohteista.

Kartta+Opas Budapest on kartta-aukeamien ympärille näppärästi rakennettu helppokäyttöinen matkaopas, jossa kaupunki on jaettu kuuteen osa-alueeseen. Jokaiselta alueelta esitellään lyhyesti mutta informatiivisesti tärkeimmät nähtävyydet sekä huolella valikoitu joukko ravintoloita, baareja, kahviloita, klubeja, teattereita, ostospaikkoja ym.
Oppaan alussa on perustietoja kohteesta sekä paljon hyödyllisiä vinkkejä, retkikohteita jne., loppuosassa mm. hotellisuosituksia sekä infoa ja karttoja julkisesta liikenteestä.
Kartta+opas-sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2015 kolme uutuustitteliä (Miami, Tokio ja Napoli) sekä Budapestin ohella uudistettu painos Dublinista, Dubrovnikista, Krakovasta, Münchenistä, Nizzasta, Pariisista, Prahasta, Roomasta ja Tukholmasta.

Alkuteos: Cartoville Budapest

ISBN: 978-951-1-28672-1

Julkaisukuukausi: 04.2015

Kirjastoluokka: 40.71

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Muut Otava Otavan karttaoppaat