In English
Ekat pianohitit
  • ISBN: 9789524613033
  • Kääntäjä:
  • Julkaisuaika: 2015
  • 124 sivua
  • Kirjastoluokka: 78.312

Jyrki Tenni

Ekat pianohitit

Ekat Pianohitit on tehty suositun Pianohitit-sarjan aloitusosaksi. Pianisti voi valita joko melodian kanssa soitettavan yksinkertaisen säestyksen, selkeän ja svengaavan komppausversion tai keksiä oman säestyksen pelkkien sointujen perusteella. Kaikissa versioissa on kiinnitetty erityistä huomiota soitettavuuteen. Säestys rakentuu silti kappaleiden alkuperäisistä säestysrytmeistä ja tunnelmista.

Kirjassa on myös irrotettavat sointu- ja nuottiapurit, joiden avulla löydät helposti kaikki duuri- ja mollisoinnut sekä sävelet viivastolta ja pianon koskettimilta. Mukana on myös ohjeita mm. erilaisten säestysten luomiseksi.

Ohjelmisto sopii myös laulettavaksi niin yksin- kuin yhteislaulunakin. 28 kappaleen joukosta löytyy sekä kaikille tuttuja, helppoja melodioita että tämän päivän poppia.

Autonrämärokki – Baden-Baden – En mitään en ketään – Frontside Ollie – Ihanasti sanottu –Kesäduuniblues – Kuinka saisin rikki kookospähkinän – Kylmästä lämpimään – Käymme yhdessä ain – Lapin kesä – Leijat – Lohikäärme Puff – Mamma Mia – Meksikon pikajuna – Paranoid – Rusketusraidat – Saku Sammakko – See You Later Alligator – Säännöt rakkaudelle – Toiset mimmit…