In English
Kauneimmat kansanlaulut – Finnish Folk Songs (+cd)

Virpi Kari

Kauneimmat kansanlaulut – Finnish Folk Songs (+cd)

Kauneinta Suomea hehkuvin kuvin ja sävelin – laulut myös cd:llä!

Keväinen lahjakirja on kappale aidointa Suomea. Se yhdistää ihanat sävelmät ja luontokuvat iloksi ystävälle – tai maassamme vierailevalle turistille!

Kirjaan on valittu 30 tunnettua kansanlauluamme, joilla kullakin on oma erityinen tarinansa kerrottavanaan. Nuoteissa on melodiat ja sointumerkit sekä laulujen sanat suomeksi ja englanniksi.

Sävelmiä voi kuunnella myös kirjan cd:ltä! Mukana on 15 laulua, joiden ensimmäinen säkeistö on laulettu suomeksi ja sen jälkeen seuraa muutama säkeistö soitettuna "karaokeversiona" – mainio retki suomen kielen ja kansanlaulujen tunnelmiin!

Aamulla varhain – Karjalan kunnailla – Laulu on iloni ja työni – Ol kaunis kesäilta – Läksin minä kesäyönä käymään – Kalliolle, kukkulalle – Minun kultani kaunis on – Sä kasvoit, neito kaunoinen – Taivas on sininen ja valkoinen – Kun ensi kerran silmäs näin – Niin kauan minä tramppaan – Rosvo-Roope – Yksi ruusu on kasvanut laaksossa …

Kirjan alussa on lyhyt esittelyteksti suomeksi ja englanniksi. Upeat valokuvat Suomen luonnosta kruunaavat edustavan kokonaisuuden.