In English
Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
  • ISBN: 9789511342977
  • Kääntäjä:
  • Julkaisuaika: 2019
  • 350 sivua
  • Kuvitettu
  • Kirjastoluokka: 68.2

Saku Tuominen

Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

Erilainen ruokakirja.

Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.

Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta – usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.