In English
Pirunsaaren veljeksetromaani
  • ISBN: 9789511266198
  • Kääntäjä:
  • Julkaisuaika: 2012
  • 304 sivua
  • Kirjastoluokka: 84.2

Tuija Lehtinen

Pirunsaaren veljekset

romaani

Mikä salaisuus kätkeytyy sukuriidan kahtia jakamaan Pirunsaareen, jota isännöi viisi komeata poikamiesveljestä? Kuka tuo jatkuvasti ruusuja äidin haudalle?

Kun Sari Tuisku otti vastaan Mutulan eläinlääkärin viransijaisuuden, hän teki sen muustakin syystä kuin saadakseen työpaikan. Hän halusi selvittää, kuka oli ajanut autolla hänen äitinsä yli ja paennut raukkamaisesti paikalta.

Äiti oli muuttanut takaisin nuoruutensa maisemiin Mutulaan vain pari vuotta sitten elettyään sitä ennen vuosikaudet anoppinsa tiukan komennon alla. Hän olisi ansainnut uuden, onnellisemman elämän, mutta sitä ei hänelle suotu. Ja se oli Sarista väärin.

Mitä iltapimeällä maantiellä oli tapahtunut? Miksi kaikki vaikenivat? Äidin vaatekaapissa oli miehen kotitakki ja tohvelit, mutta kenen? Kuka oli halunnut äidin kuolemaa?

Pirunsaaren naiset tuijottivat Saria avoimen vihamielisesti, mutta veljekset olivat yhtä avoimesti kiinnostuneita sievästä punatukkaisesta neiti eläinlääkäristä. Ja niin oli joku muukin. Sarin mielessä vahvistuu, että äidin kuolema oli tahallinen teko, kun hän huomaa jonkun vainoavan itseään. Joku ei halua suoda hänellekään uutta elämää, ei minkäänlaista elämää..