In English
Kuolleiden satama
  • ISBN: 9789511257196
  • Kääntäjä:
  • Julkaisuaika: 2018
  • 395 sivua
  • Kirjastoluokka: 84.2

Patricia Cornwell

Kuolleiden satama

Kay Scarpetta kohtaa vaarallisen salaliiton, joka paljastaa synkkiä varjoja hänen omasta menneisyydestään.

Nuori ja kunnianhimoinen Kay Scarpetta pestautui ilmavoimiin maksaakseen lääketieteellisestä kertyneet opintovelkansa. Pian hän joutui keskelle kammottavaa Etelä-Afrikassa sattunutta tapausta, joka vaikutti amerikkalaisia vastaan kohdistetulta raivokkaan rasistiselta rikokselta.

Nyt kaksikymmentä vuotta ja lukemattomia menestyksekkäitä juttuja myöhemmin Scarpetta työskentelee ilmavoimien tukikohdassa Doverissa, johtaa omaa laboratoriokeskustaan ja opettelee hämmästyttävää uutta keksintöä, virtuaalista ruumiinavausta. Kunnes hän kohtaa tapauksen, joka voi sulkea koko hänen uuden laitoksensa ja tuhota hänen uransa: Nuoren miehen ruumiista löytyy vihjeitä siitä, että mies saattoi olla elossa vielä silloin kun hänet suljettiin ruumispussiin ja lukittiin laboratorion kylmiöön. Mieheltä löytyy myös sisäisiä vammoja, joiden kaltaisia Scarpetta ei ole ennen nähnyt.

Scarpettan on välittömästi saatava selville, kuka on jutun takana ja miksi, ennen kuin tulee lisää ruumiita. Mutta mikä pahinta, Scarpettasta tuntuu siltä, että hänen aviomiehensä FBI:n entinen agentti Benton, luotettu työkaverinsa etsivä Marino ja sisarentyttärensä Lucy salaavat jotakin aivan elintärkeää.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.