In English
Pyöreät vuodet20-vuotisjuhla-albumi
  • ISBN: 9789511216292
  • Kääntäjä:
  • Julkaisuaika: 2007
  • 128 sivua
  • Kirjastoluokka: 85.32

Sari Luhtanen, Tiina Paju

Pyöreät vuodet

20-vuotisjuhla-albumi

Voittamattoman viehkeä sankarikaksikko Maisa & Kaarina saavuttaa 20 vuoden kunnioitettavan iän.

Kuluneina vuosikymmeninä he ovat aikaa ja vaivaa säästämättä kolunneet naisen sielunelämän jokaisen sopukan ja hahmotelleet aikuisen naisen koko kuvan reisivekkeineen, käsivarsien alleineen ja muine ulottuvuuksineen.

He ovat säilyttäneet käytännönläheisen elämänasenteensa, jonka avulla on selvitty niin lamasta kuin leveälahkeisten housujen paluusta, napapaidoista, stringeistä, tietokoneista, kännyköistä ja muista uusista vempaimista, sauvakävelystä, nettideittailusta ja muista extreme-lajeista voittajina tai ainakin hengissä.

Uutterasti he ovat toteuttaneet itseään ja kokeilleet uusia harrastuksia, dieettiohjeita ja miehiä, ottaneet rohkeasti uutta velkaa ja lähteneet aina uusiin alennusmyynteihin – sanalla sanoen tehneet asioita, jotka on ihanaa jakaa ystävän kanssa.

Maisan & Kaarinan mielenkiintoisimmat stripit 20 vuoden ajalta julkaistaan muhkeana juhlakirjana, johon esipuheen on kirjoittanut Kaarina Hazard. Lisäksi energiset tyttökullat ovat esillä Design-museon näyttelyssä helmikuun alussa 2007.