Susanna Haavisto

Susanna Haavisto (s. 1987) on filosofian maisteri. Hän toimi vuosina 2014–2016 museoiden Suomi syö ja juo -hankkeen projektitutkijana.  Koko tuotanto Satokauden ruokaa, yhdessä Samuli Karjulan kanssa, 2016 Otava.  
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2016/08/haavisto_nettiin.jpg
2

Satokauden ruokaa

Ainutlaatuinen keittokirja yhdistää sesonkiajattelun ja ruokaperinteen

Ruoan valmistus satokausien mukaan on kansainvälinen ilmiö, jolla on Suomessa vahvat juuret. Kirja valottaa kotimaisen sesonkiajattelun kehitystä 1800- ja 1900-luvun taitteesta nykypäivään. Vanhoista reseptikokoelmista poimitut ruokaohjeet on päivitetty 2010-luvun keittiöön sopiviksi. Kunkin vuodenajan parhaista raaka-aineista valmistuvat mm. härkäpapufalafelit, täytetyt palsternakat ja helppo hapankaali.

Kirjan historialliset osuudet kirjoittaa Suomi syö ja juo -museohankkeen tutkija Susanna Haavisto. Sesongin raaka-aineisiin liittyvistä käytännön neuvoista vastaa Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2016/08/haavisto_nettiin.jpg

Susanna Haavisto

Susanna Haavisto (s. 1987) on filosofian maisteri. Hän toimi vuosina 2014–2016 museoiden Suomi syö ja juo -hankkeen projektitutkijana. 

Koko tuotanto

Satokauden ruokaa, yhdessä Samuli Karjulan kanssa, 2016 Otava.

 

Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin