In English

Avoimet työpaikat

Etsimme sinua, myynnin ammattilainen

 MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI

Oppimisen palveluiden myyntiin ja markkinointiin

 

Haemme joukkoomme asiantuntevaa myyntipäällikköä vastaamaan oppimateriaalien myynnistä peruskouluille ja lukioille.

Työskentelet myyntitiimin kiinteänä mutta samalla itsenäisenä jäsenenä. Osallistut myyntitoimintojen suunnitteluun, kehität jo olemassa olevia asiakassuhteita ja hankit uusia asiakkaita. Kehität myös kanssamme oppimateriaalien markkinointia ja koulutat asiakkaitamme digitaalisten materiaalien käyttämisessä.

Sinulla on kokemusta ja näyttöä myyntityöstä asiantuntijaryhmille. Olet suorittanut kaupallisen, pedagogisen tai muun tehtävään soveltuvan tutkinnon. Viihdyt ihmisten kanssa ja tunnet omaksesi yhtä lailla painetun kuin digitaalisen materiaalin. Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta myyntihenkisyyden lisäksi asiakaslähtöistä ajattelutapaa, pitkäjänteisyyttä ja halua toimia tuloksellisesti. Opetus- ja koulumaailman tuntemuksesta on etua tehtävässä.

Myyntialueesi painottuu PK-seudulle ja sen välittömään läheisyyteen (esim. Hämeenlinna ja Lahti). Toimialueesi on laaja, joten työ edellyttää paljon matkustamista. Toimit päävastuullisena isäntänä asiakkaille järjestettävissä iltatilaisuuksissa. Asut toimialueellasi tai sen läheisyydessä.

Tule mielenkiintoiseen ja itsenäiseen työhön oppimateriaalien ja koulujen maailmaan. Haasteellinen ja innostava tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden täydentää omaa osaamistasi asiakkuuksien hallinnassa. Samalla pääset vaikuttamaan asioihin kiehtovassa työyhteisössä, joka toimii kulttuurin, elämysten ja oppimisen hyväksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään tiistaina 3.7.2018 hakemuslomakkeen kautta osoitteessa http://www.talentor-net.fi/3831

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Talentor Finlandin konsultti Mika Nevasuo, puhelin 040-5656544, sähköposti mika.nevasuo@talentor.fi

 

 

Konsernin muille Avoimet työpaikat -sivuille

Otavamedia Oy »