In English

Nimitysuutisia Otavassa

Onnea Eva Reenpää, Minna Sarestie, Markku Pelkonen ja Mari Kyyhkynen.

KTM Eva Reenpää on nimitetty 1.8.2016 alkaen kustannusjohtajaksi vastuualueenaan Kustannusosakeyhtiö Otavan yleisen kirjallisuuden tietokirjakustantaminen, F-Kustannus ja Kustannusosakeyhtiö Moreeni. Minna Castrén jatkaa Kustannusosakeyhtiö Otavan kaunokirjallisuuden ja lasten- ja nuortenkirjallisuuden kustantamisesta vastaavana kustannusjohtajana ja Otava Group Agencyn vetäjänä.

Tradenomi Minna Sarestie on nimitetty 1.8.2016 alkaen myyntijohtajaksi vastuualueenaan Kustannusosakeyhtiö Otavan oppimateriaalien myynti ja markkinointi. Hän on viimeksi työskennellyt Otavassa oppimateriaalien markkinointipäällikkönä.

KM Markku Pelkonen on nimitetty 1.6.2016 alkaen liiketoimintapäälliköksi Kustannusosakeyhtiö Otavan oppimateriaaliyksikköön, vastuualueenaan digitaalinen tuotanto ja julkaiseminen. Hän on työskennellyt aiemmin mm. toimitusjohtajana Datafisher Oy:ssä sekä luokanlehtorina Savonlinnan normaalikoululla. Hänellä on laaja-alainen kokemus verkkokoulutussisältöjen ja digitaalisten viestintäratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta pohjoismaisille yrityksille ja koulutusorganisaatioille.

HuK Mari Kyyhkynen on nimitetty 8.8.2016 alkaen kustannuspäälliköksi Kustannusosakeyhtiö Otavan oppimateriaaliyksikköön, vastuualueenaan vieraat kielet. Mari palaa ”kotiin” vietettyään reilut viisi vuotta Sanoma Prossa sisältö- ja kustannuspäällikkönä. Sitä ennen hän ehti työskennellä Otavassa reilut kymmenen vuotta kustannustoimittajana ja tuotepäällikkönä.

Arkisto