In English

Lasten toivotut – 100 iloista lastenlaulua

Tiedotusvälineille 24.10.2011, julkaisuvapaa heti

Lastenlaulujen toivotuimmat syksyn kirjauutuutena!

Mukaansatempaavaa lastenmusiikkia – kautta aikojen suosituimmat lastenlaulut, ihana kuvitus ja levyllinen kuunneltavaa samassa paketissa!

Lasten Toivotut tarjoaa nimensä mukaisesti kautta aikojen rakkaimmat lastenlaulut upeana laulukuvakirjana. Peräti 100 tuttua sävelmää on päässyt näiden ihanien kansien väliin: herkkyyttä henkivät klassikot, koko perheen suosikit ja tämän päivän riemukkaat laulutarinat. Loruaukeamalta löytyvät vielä hauskat rupattelut Hura hura häistä Ulle dulle dofiin.

Vaihtelevat sävelmät, kertomukset ja kuvat stimuloivat mielikuvitusta ja rikastuttavat perheen pienimpien elämää. Tutut laulut pysyvät mielessä läpi vuosien ja siirtyvät seuraavallekin sukupolvelle.

Kirjan kaikista lauluista on julkaistu sanat, melodiat ja soinnut. Sadunhohtoisessa kuvituksessa näkyy graafikko Pirkko Huttusen persoonallinen kynänjälki.

Toivottuna lisänä on takakannen CD, jolle on valittu noin 30 kirjan laulua. Kuuntelemalla ja eläytymällä lasten – ja vanhempienkin on helppo oppia uusia lauluja.

Jumppalaulu – Intiaanin sotahuuto – Känkkäränkkä – Lasten liikennelaulu – Leijonanmetsästys – Lounatuulen laulu – Merta päin – Mikki Hiiri ja susihukka – Mörkö se lähti piiriin – Peppi Pitkätossu – Pingviinitanssi – Saku Sammakko – Sininen uni – Vaarilla on saari – Vihreät on vaatteheni . . .

Lisätiedot ja esittelykappaleet:

Markkinointipäällikkö Pirjo Pohjavirta, puh. 020 743 9574, pirjo.pohjavirta@f-kustannus.fi
Kustannuspäällikkö Virpi Kari, puh. 020 743 9572, virpi.kari@f-kustannus.fi

Arkisto