In English

Hyvää joulua!

Tiedotusvälineille 24.11.2011,  julkaisuvapaa heti

Joulun harmoniaa ja svengiä – uusi joululaulukirja on ilmestynyt!

Hyvää Joulua! -uutuuskirja tuo saataville 100 joulusävelmää iki-ihanista klassikoista iskelmään ja poppiin. Tunnetuimpien laulujen rinnalle on valittu jouluhittejä sekä kotimaan uudemmista suosikeista että kansainvälisiltä toivelistoilta:

All I Want for Christmas Is You – Blue Christmas – En stjärna lyser så klar – Happy Xmas – Hei, mummo – Hiljaa on Betlehem – Jollei jouluna ole lunta – Jouluyönä (Koristeissaan joulukuusi) – Jouluksi kotiin – Julen är här – Kolmen kuninkaan marssi – Kun joulupukki suukon sai – Kuuraparta – Lämmin lumi peittää maan – Marian poika – Merry Xmas Everybody – Mistä joulupukki tunnetaan – Pieni rumpali – Pukki tietää  – Suutari ja vieras – Taivas sylissäni – Valkea joulu . . .

Kirjan lauluista on julkaistu melodiat ja soinnut sekä sanat. Osassa lauluista on myös alkuperäinen vieraskielinen sanoitus (ruotsi, englanti, saksa). Mainio kierresidos palvelee sekä soittajaa että laulajaa: sivut pysyvät takuuvarmasti auki niin kodin juhlissa kuin esitystilanteissa.

Hyvää Joulua! -kirja toimii myös lahjana ja toivotuksena – niin omalle perheelle kuin ystäville. Kirjan nimi ja houkuttevan kaunis ulkoasu tunnettujen joulusävelmien seurana virittävät hetkessä juhlataajuuksille!

Lisätiedot ja esittelykappaleet: F-Kustannus Oy,

Markkinointipäällikkö Pirjo Pohjavirta, puh. 020 743 9574, pirjo.pohjavirta@f-kustannus.fi
Kustannuspäällikkö Virpi Kari, puh. 020 743 9572, virpi.kari@f-kustannus.fi

Arkisto