In English

Sähköiset opetusaineistot

Uutta särmää oppimiseen!

Tutussa ympäristössä oppiminen sujuu. Sähköiset opetusaineistot ovat virkistävä apuväline opittavien asioiden havainnollistamiseen ja toiminnallistamiseen, tuntien ja kokeiden suunnitteluun sekä eriyttämiseen.

Nyt voit koekäyttää Otavan Sähköisiä opetusaineistoja veloituksetta 30 päivän ajan Otavan Opepalvelussa. Rekisteröidy ja aloita koekäyttö vaikka jo tänään!

Sähköiset opetusaineistot

ISBN-numero: 9789511247234

Osta kirja »»

Sähköinen materiaali

Aleksis

Sähköinen opetusaineisto tarjoaa oppitunneille innostavaa lisämateriaalia. Ääneen luetut novellit tukevat erilaisia oppimistyylejä. Laaja nettilinkkilista johdattaa ajankohtaisen tiedon äärelle, ja kirjavideot tuovat nykykirjailijat luokkahuoneeseen. Sähköinen opetusaineisto kuuluu käyttäjäetuna Aleksis-sarjaan.

Tutustu tarkemmin Aleksis sähköiseen opetusaineistoon

Avain

Avain-sarjan uudet sähköiset opetusaineistot ovat kätevä tapa elävöittää opetusta ja havainnollistaa asioita. Mukana on runsaasti materiaalia mys oppituntien suunnittelua varten sekä Rakenna koe -työkalu.

Tutustu tarkemmin Avaimen sähköiseen opetusaineistoon

Forum 7-8

Sähköinen opetusaineisto on herkullisen runsas kokonaisuus oppitunnin elävöittämiseksi ja opittavan asian havainnollistamiseksi. Se on näppärä tapa herättää historia eloon oppitunnilla.

Lue lisää Forum 7-8 sähköisistä materiaaleista

Forum 9

Helppokäyttöinen sähköinen opetusaineisto on kätevä tapa elävöittää oppitunteja. Vaikuttava kokonaisuus opetuksen tueksi!

Tutustu tarkemmin Forum 9:n sähköiseen opetusaineistoon

Megafon 1

Sähköinen opetusaineisto helpottaa opetuksen suunnittelua, tuo vaihtelua oppitunneille ja innostaa asioiden oppimisessa ja kertaamisessa. Runsas sisältö antaa mahdollisuuden omantyyliseen opetukseen. Selkeä navigaatio tekee osioiden välillä liikkumisesta vaivatonta. Sähköinen opetusaineisto toimii tietokoneella ja datatykillä tai interaktiivisella esitystaululla.

Tutustu tarkemmin Megafon 1:n sähköiseen opetusaineistoon

Pii 7

Helppokäyttöinen sähköinen opetusaineisto on kätevä tapa havainnollistaa matemaattisia ilmiöitä ja elävöittää opetusta. Mukana on runsaasti materiaalia oppitunnin suunnitteluun ja monikäyttöinen Rakenna koe -työkalu.

Tutustu tarkemmin Pii 7 sähköiseen opetusaineistoon

Särmä

Opettajan sähköisen opetusaineiston käyttö on selkeää, sillä se etenee oppikirjan aukeamien mukaan. Mukana on runsaasti opetusta tukevaa materiaalia.

Lue lisää Särmän sähköisistä materiaaleista

Top 7-8

Helppokäyttöinen aineisto on opettajalle vahva apu opetuksen suunnittelussa. Oppitunnilla se piristää ja tehostaa oppimista. Oppilaalle löytyy innostavaa kertaamista, tehtäviä ja pelejä: yhteistä tekemistä tai omaa harjoittelua. Sähköinen opetusaineisto toimii tietokoneella ja datatykillä tai interaktiivisella esitystaululla.

Tutustu tarkemmin Top 7-8 sähköiseen opetusaineistoon