In English

Sähköiset opetusaineistot

Toiminnallisuutta opetukseen ja näppärä apu eriyttämiseen

Kaikissa Otavan sähköisissä opetusaineistoissa on samanlainen perusrakenne: kun olet käyttänyt yhtä, osaat käyttää niitä kaikkia. Sisällöllisesti sähköiset materiaalit liittyvät tiiviisti oppikirjaan. Myös ulkoasu on oppikirjasta tuttu. Lähes kaikkiin sähköisiin aineistoihin sisältyy helppokäyttöinen Rakenna koe -työkalu, jonka avulla voit rakentaa kokeita valitsemalla haluamasi tehtävät annetuista vaihtoehdoista tai lisäämällä itse tehtyjä tehtäviä. Kokeet voi tallentaa omalle koneelle.

Aineistoja kokeilleet opettajat ovat olleet tyytyväisiä: helppokäyttöistä ja monipuolista!

Nyt voit koekäyttää Otavan Sähköisiä opetusaineistoja veloituksetta 30 päivän ajan Otavan Opepalvelussa. Rekisteröidy ja aloita koekäyttö vaikka jo tänään!

Sähköiset opetusaineistot

ISBN-numero: 9789511208044

Osta kirja »»

Sähköinen materiaali

All Stars

All Starsin sähköiset opetusaineistot innostavat kuuntelemaan, katselemaan ja toimimaan. Ne avaavat uusia mahdollisuuksia opetukseen ja ovat kätevä apu esimerkiksi kokeiden laatimisessa.

Tutustu tarkemmin All Starsin sähköiseen opetusaineistoon

Apollo

Apollo kattaa kaikki alakoulun opetussuunnitelman mukaiset sisällöt, ja se sopii mainiosti ryhmille, joissa on oppilaita eri luokka-asteilta.

Lue lisää Apollosta

Forum

Vie luokkasi historian tapahtumien keskipisteeseen sähköisten opetusaineistojen avulla. Ne ovat helppo tapa luoda mieleenpainuvia oppimishetkiä ja lisätä toiminnallisuutta tunnilla.

Tutustu tarkemmin Forumin sähköiseen opetusaineistoon

Kipinä

Kipinän sähköisen opetusaineiston havainnollistavat toiminnot, innostavat tehtävät ja oivaltavat pelit saavat kaikki syventymään oppimiseen. Aineisto etenee oppikirjan aukeamien mukaan ja mukana on myös sähköisiä tehtäviä yhdessä tehtäväksi.

Oppilaan sähköisissä tehtävissä on seitsemän lyhyttä salapoliisitarinaa, joihin liittyvät hauskat, pelilliset tehtävät harjoittavat mm. kuullun ymmärtämistä, kirjoittamista ja kielitietoa. Oppilas saa tehtävistä välittömän, palkitsevan palautteen. Aineisto soveltuu oppilaan itsenäiseen työskentelyyn ja toimii tietokoneella, tabletilla ja myös mobiililaitteella.

Tutustu lähemmin Kipinän sähköisiin materiaaleihin

Koulun biologia ja maantieto 5-6

Oppiminen on hauskaa, kun koko luokka pääsee yhdessä oppimaan tekemällä, tutkimalla ja pelaamalla.

Tutustu tarkemmin Koulun biologia ja maantieto 5-6:n sähköiseen opetusaineistoon

Koulun fysiikka ja kemia 5-6

Suosikkisarjan sähköinen opetusaineisto on kätevä tapa tuoda toiminnallisuutta opetukseen.

Tutustu tarkemmin Koulun fysiikka ja kemia 5-6:n sähköiseen opetusaineistoon

Koulun ympäristötieto 3 ja 4

Koko luokka pääsee yhdessä tekemään innostavia animoituja tehtäviä, oppimaan tutkimalla ja pelaamalla.

Tutustu tarkemmin Koulun ympäristötieto 3-4:n sähköiseen opetusaineistoon

Taikamaan sähköinen opetusaineisto 1A ja 1B sekä 2A ja 2B

Taikamaan sähköiset opetusaineistot elävöittävät oppitunteja ja helpottavat opettajan työtä uudella tavalla. Helppokäyttöiset materiaalit tukevat oppimista ja tuovat toimintaa tunneille.

Tutustu tarkemmin Taikamaa 1A, 1B, 2A ja 2B:n sähköiseen opetusaineistoon

Tuhattaituri

Luo hauskoja oppimishetkiä Tuhattaiturin sähköisten opetusaineistojen avulla. Kaikkiin Tuhattaituri -kirjoihin on saatavilla sähköinen opetusaineisto, jonka avulla voi havainnollistaa matematiikan käsitteitä uudella tavalla.

Tutustu tarkemmin Tuhattaiturin sähköiseen opetusaineistoon

Tähti 1–2 ja 3–4

Tähden Sähköinen opetusaineisto elävöittää oppitunteja. Helppokäyttöinen materiaali tukee oppimista ja tuo tunneille toimintaa.

Lue lisää Tähden Sähköisistä opetusaineistoista