In English

Koulun fysiikka ja kemia

Fysiikan ja kemian oppimateriaali luokille 5 ja 6

Miksi puu palaa, mutta vesi ei? Miksi Kuu on tänään erinäköinen kuin eilen? Miten saamme puhdasta vettä? Oppiminen on helppoa ja hauskaa, kun tuttuihin ilmiöihin löytyy selitys fysiikasta ja kemiasta. Tulkaa mukaan tutkimaan, havainnoimaan ja oivaltamaan!

Koulun fysiikka ja kemia -kirjojen tehtäväsivuilta löydät oppilaillesi paljon erilaisia tehtäviä! > Avaa tehtäväsivut

 

Koulun fysiikka ja kemia

ISBN-numero: 9789511219385

Osta kirja »»

Oppilaan materiaalit

Koulun fysiikka ja kemia 5 oppikirja

Koulun fysiikka ja kemia 5-kirjassa opiskellaan veteen, ilmaan, avaruuteen ja voimaan liittyviä ilmiöitä. Kirjan mielenkiintoiset ja hauskat tutkimukset johdattavat luonnonilmiöiden pariin.

Koulun fysiikka ja kemia 5 työkirja

Työkirjan tehtävissä sovelletaan ja syvennetään opittua. Tuumasta toimeen -tutkimuksissa pohditaan ilmiöitä, tehdään hypoteeseja ja lopulta johtopäätöksiä. Testaa tietosi ja taitosi -osiossa arvioidaan omaa osaamista.

Koulun fysiikka ja kemia 6 oppikirja

Kirjassa opiskellaan luonnon aineisiin liittyviä asioita sekä tutkitaan arkiseen kemiaan, sähkön ja energiaan liittyviä ilmiöitä. Mielenkiintoiset ja hauskat tutkimukset johdattavat luonnonilmiöiden pariin.

Koulun fysiikka ja kemia 6 työkirja

Monipuolisten tehtävien avulla kerrataan ja syvennetään opittua asiaa. Tarjolla on sekä kirjallisia että toiminnallisia tehtäviä. Jokaisen jakson lopussa on kertaus- ja itsearviointiosiot.

Opettajan materiaalit

Koulun fysiikka ja kemia Opettajan kirjat

Opettajan työtä helpottavat opettajan kirjat, jotka perehdyttävät oppimisen tavoitteisiin. Kirjoista voi poimia vinkkejä oppitunneille sekä löytää opetusmenetelmiin vaihtelua. Kirjat sisältävät työkortteja oppilaille sekä valmiit summatiiviset kokeet jokaiseen jaksoon.

Koulun fysiikka ja kemia Työkirjan vastaukset

Sisältävät työkirjan vastaukset. Saatavissa myös E-kirjojen vastaukset.

Sähköinen materiaali

Sarjan sähköisillä opetusaineistoilla suunnittelet ja toteutat hauskat, interaktiiviset oppitunnit!

Koulun fysiikka ja kemia 5 ja 6 Sähköinen opetusaineisto on kätevä tapa tuoda toiminnallisuutta opetukseen

Napsauta luokkasi tiedon äärelle:

  • Havainnollista opetettavaa asiaa Toiminnallista-osion animaatioilla ja innosta oppilaat pelaamaan ja ratkaisemaan interaktiivisia tehtäviä yhdessä.
  • Heijasta opettajan oppaan taulut ja työkortit PowerPoint- tai PDF-tiedostoina koko luokan nähtäville. Voit myös tulostaa työkortit oppilaille.
  • Arviointimateriaali-osiosta löydät valmiita kokeita pdf-muodossa sekä Rakenna koe -koetyökalun, jonka avulla voit koota juuri sellaisen kokeen kuin haluat.

 

Erityismateriaalit

Koulun fysiikka ja kemia 5 E oppikirja

Yhdistetty oppi- ja työkirja, jossa oppiainesta on karsittu ja sivut ovat selkeät ja kookkaat. Teksti on helpotettua ja selkokielistä. Jokaisen luvun lopussa on täyttötilallisia tehtäviä. Kirjaa voi käyttää integroidussa luokkaopetuksessa tai erityisopetuksessa. Yleisopetuksen ops:n mukainen.

Tutustu näytesivuihin.

Koulun fysiikka ja kemia 6 E

Yhdistetty oppi- ja työkirja, jossa oppiainesta on karsittu ja sivut ovat selkeät ja kookkaat. Teksti on helpotettua ja selkokielistä. Jokaisen luvun lopussa on täyttötilallisia tehtäviä. Kirjaa voi käyttää integroidussa luokkaopetuksessa tai erityisopetuksessa. Yleisopetuksen ops:n mukainen.

Tutustu näytesivuihin.

Oppilaille

Tutustu Koulun fysiikka ja kemia -kirjojen maksuttomien tehtäväsivujen runsaisiin sähköisiin tehtäviin:

> Avaa tehtäväsivut

Oppikirjailijat

Satu Arjanne

Martti Heinonen

Matti Palosaari

Koulun fysiikka ja kemia E

Päivi Kiviluoma

Riikka Koikkalainen

Heidi Taimi