In English

Sähköiset opetusaineistot

Sähköisissä opetusaineistoissa on samanlainen perusrakenne: kun olet käyttänyt yhtä, osaat käyttää niitä kaikkia. Aineisto harjoittaa monipuolisesti taitoja ja innostaa opiskelemaan. Sisällöllisesti sähköiset materiaalit liittyvät tiiviisti oppikirjaan.

Helppokäyttöisen Rakenna koe –työkalun avulla voit muokata omaan opetustyyliisi sopivat kokeet, jotka voit tallentaa omalle koneelle.

Nyt voit koekäyttää Otavan Sähköisiä opetusaineistoja veloituksetta 30 päivän ajan Otavan Opepalvelussa. Rekisteröidy ja aloita koekäyttö vaikka jo tänään!

Sähköiset opetusaineistot

ISBN-numero: 9789511260189

Osta kirja »»

Sähköinen materiaali

Galleri

Materiaali on toteutettu opettajien toiveita kuunnellen. Kaikki Galleri-sarjan sähköinen materiaali on koottu yhteen, jotta opettaminen olisi entistä sujuvampaa. Nyt löydät opettajan materiaalit, ratkaisut, kokeet, koeäänitteet, luokkaäänitteet ja oppilaiden verkkotehtävät samasta, helposti navigoitavasta aineistosta.

Uutuutena lukuvuodekai 2013-14 on tulossa ääntämisen harjoitusmateriaali kursseihin 1-5 ja 7. Materiaalissa kuunnellaan ja harjoitellaan kappaleteksteistä löytyvien esimerkkien avulla tiettyjä ruotsin äänteitä, jotka suomalaiselle joskus tuottavat hankaluuksia.

Tutustu tarkemmin Gallerin sähköiseen opetusaineistoon

Open Road

Open Road -sarjan kaikki sähköiset materiaalit löytyvät kätevästi yhdestä paikasta, mikä tekee opettamisesta entistä sujuvampaa. Helposti navigoitavassa aineistossa ovat opettajan oppaat, esiin klikattavat tehtävien ratkaisut, käyttäjien kiittämä koetyökalu, äänitteet ja monipuoliset opiskelijoiden verkkotehtävät.

Uutuutena lukuvuodekai 2013-14 on tulossa materiaalipaketit itsenäisten kurssisuoritusten ohjaamiseen. Nämä kursseihin 1-6 laaditut materiaalit helpottavat opettajan työtä tarjoamalla valmiiksi mietityt kurssikohtaiset tehtäväkokonaisuudet vastauksineen.

Tutustu tarkemmin Open Roadin sähköiseen opetusaineistoon