In English

Panorama Deutsch Start

Oppikirja sisältää B3-saksan kurssit 1 ja 2. Tekstit keskittyvät arkipäivän puhetilanteisiin ja rohkaisevat opiskelijaa käyttämään saksan kieltä heti opintojen alusta lähtien. B3-kielen opiskelua voi luontevasti jatkaa Panorama Deutsch -sarjan kursseilla 1-6. Näin myös B2- ja B3-saksan ryhmien yhdistäminen on helppoa.

Panorama Deutsch Start

ISBN-numero: 9789511229858

Osta kirja »»

Opiskelijan materiaalit

Panorama Deutsch Start kurssit 1-2 Texte

Kirja vie opiskelijan Hannoveriin kykyjenetsintäkilpailuun ja tutustuttaa sen mielenkiintoisiin osanottajiin. Kilpailun vaiheiden ohella esille nousevat myös nuorten elämään läheisesti liittyvät asiat: perhe, koulunkäynti, harrastukset ja vapaa-aika. Kappaleisiin liittyvät kuvat, sarjakuvat, piirrokset, laulut ja autenttinen materiaali avaavat mielenkiintoisia näkökulmia saksalaiseen arkeen.

Panorama Deutsch Start kurssi 1 Übungen

Kirja sisältää B3-saksan kurssin 1 harjoitukset. Harjoituskirjan monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät laajentavat kunkin tekstikappaleen aihepiiriä. Minidialogit harjoittavat keskeisiä viestintätilanteita ja kommunikaatiostrategiat valmentavat opiskelijaa arkipäivän puhetilanteisiin.

Panorama Deutsch Start kurssi 2 Übungen

Kirja sisältää B3-saksan kurssin 2 harjoitukset. Harjoituskirjan monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät laajentavat kunkin tekstikappaleen aihepiiriä. Minidialogit harjoittavat keskeisiä viestintätilanteita ja kommunikaatiostrategiat valmentavat opiskelijaa arkipäivän puhetilanteisiin.

Opiskelijan äänitteet

Panorama Deutsch Start -äänite

Opettajan materiaalit

Opeta omalla tyylilläsi, monipuolinen opettajan opas tukee sinua.

Panorama Deutsch Start Opettajan opas 1-2
Taustatietoa, kappaleiden käsittelyvihjeitä, aktiviteetteja suulliseen harjoitteluun ja lisämateriaalia opetuksen elävöittämiseksi. Oppaasta löytyvät myös kappaleen sisällön tuottamiseen liittyvät kuvaimet sekä minidialogien ja ohjattujen puhetehtävien ratkaisut.Saatavilla paperiversiona ja verkkojulkaisuna.

Panorama Deutsch Start Ratkaisut 1-2
Kurssikohtaisten ratkaisujen sivut ovat identtiset harjoituskirjan sivujen kanssa. Saatavilla paperiversiona ja verkkojulkaisuna.

Panorama Deutsch Start Arviointimateriaali 1-2
Monipuolinen arviointimateriaali on CD-ROM-muodossa.

Oppikirjailijat

Anna Aro
Christian Busse
Niina Ikonen
Pirjo Jaakamo