In English

Lukion biologia

Lukion biologia

Otavan uusi Lukion biologia katsoo asioita vastuullisen elämäntavan perspektiivistä ja kannustaa kriittiseen ajatteluun. Teksti huomioi eritasoiset opiskelijat ja mielenkiintoiset esimerkit innostavat opiskelemaan. Kertovat kuvat ja taidokkaat piirrokset tukevat oppimista.

Lukion biologia

ISBN-numero: 9789511226925

Osta kirja »»

Oppilaan materiaalit

Lukion biologia 1 Eliömaailma BI1

Tuote on loppuunmyyty.

Lukion biologia 2 Solu ja perinnöllisyys BI2

Tuote on loppuunmyyty.

Lukion biologia 3 Ympäristöekologia BI3

Lukion kolmannen kurssin kirja antaa syvempää tietoa monimuotoisuudesta, ekologisista ympäristöongelmista ja niiden ratkaisumahdollisuuksista.

Lukion biologia 4 Ihmisen biologia BI4

Lukion neljännen kurssin kirja käsittelee ihmisen biologiaa, lisääntymistä ja yksilönkehitystä. Elimistön rakenne, toiminta ja puolustautuminen tulevat myös tutuiksi.

Lukion biologia 5 Bioteknologia BI5

Lukion viidennen kurssin kirja antaa syvempää tietoa solusta ja perimästä. Myös geeniteknologia ja biotekniikan sovellukset tulevat tutuiksi.

Digikirja

Lukion biologia BI1 Eliömaailma

Tuote on loppuunmyyty.

Lukion biologia BI2 Solu ja perinnöllisyys

Tuote on loppuunmyyty.

Opettajan materiaalit

Ainutlaatuinen sähköinen opettajan aineisto sisältää havainnollista PowerPoint-materiaalia sekä opettajan omaan käyttöön tarkoitetun pdf-aineiston.

Datatykillä voi heijastaa valkokankaalle luvun avainasiat. Jokaiseen oppikirjan lukuun on aineistossa diaesitys, joka sisältää luvun avainkäsitteet, tärkeimmät asiat, piirrokset sekä valokuvia ja kirjan tehtävien vastaukset. Tekstiä voi muokata omaan opetustyyliin sopivaksi ja kuvien avulla asiat on helppo opettaa.

Mukana on kiinnostavaa lisämateriaalia, vinkkejä ja lisätehtäviä.
Aineistossa navigointi on helppoa.

Oppikirjailijat

Anu Nowak

Juha Vilkki

Simo Veistola

Sanna Kokkonen

Johanna Vilkki (Lukion biologia 5)

Mika Sipura (Lukion biologia 1)