In English

Grammar Rules!

Lukion englannin kielioppi

Grammar Rules! on lukion englannin kielioppi, joka mahdollistaa joustavan kieliopin opetuksen – opettaja voi käydä läpi rakenteet haluamassaan järjestyksessä ja tahdissa.

Grammar Rules! esittää englannin kielen keskeisimmät säännöt selkeästi ja havainnollisesti. Esimerkit ovat aitoa nykykieltä ja tehtävissä tähdätään käyttökieleen. Grammar Rules! tekee mahdolliseksi erilaiset kieliopin opetustavat.

Harjoitukset ovat kommunikatiivisia ja liittyvät johonkin tiettyyn tilanteeseen, usein huumorilla höystettynä. Jokaista uutta rakennetta seuraavat suulliset paritehtävät, jotka voidaan haluttaessa tehdä myös kirjallisesti. Kirjallisia Takeaway-kotitehtäviä on runsaasti.

Värit selkeyttävät kirjan rakennetta: säännöt esimerkkeineen on merkitty punaisella, suulliset paritehtävät keltaisella ja kotona tehtävät kirjalliset Takeaway-harjoitukset vihreällä. Sitaatit sekä humoristiset piirrokset valottavat myös käsiteltävänä olevien rakenteiden käyttöä.

Grammar Rules!

ISBN-numero: 9511184512

Osta kirja »»

Opiskelijan materiaalit

Grammar Rules!

Kirjassa on englannin kielen keskeisimmät säännöt selkeästi ja havainnollisesti. Esimerkit ovat aitoa nykykieltä, ja tehtävissä tähdätään käyttökieleen. Harjoituksissa jokaisen uuden rakenteen yhteydessä on myös suullisesti suoritettavia paritehtäviä.

Grammar Rules! Key

Kirjan tehtävien ratkaisut. Tuote on saatavilla myös pdf-muodossa.

Opettajan materiaalit

Grammar Rules! Teacher's Manual

Opettajan opas sisältää opetuskalvopohjat, jotka antavat opettajalle hyvät eväät kaikkien kielioppikirjassa esiintyvien rakenteiden induktiiviseen käsittelyyn tunnilla ja kotitehtävien ratkaisut.
Sähköisessä muodossa olevat Kieliopin kotitehtävien ratkaisut kalvopohjina ja Kieliopin opetuskalvopohjat saa ladattua rekisteröitymällä Opepalveluun.

Grammar Rules! Tests

Koepaketin tehtävät kattavat kaikki kieliopin käsittelemät rakenteet. Koepaketti on myös saatavissa CD:llä, jolta opettajan on helppo itse muokata haluamansa koekokonaisuudet. Kokeet ovat ladattavissa rtf-muotoisina myös Opepalvelusta.

Oppikirjailijat

Silk, Riitta
Mäki, Jaakko
Kjisik, Felicity