In English

Abi englanti

Tehokas kertaus- ja harjoituskirja on uudistunut. Kaikki ylioppilaskokeessa testattavat taidot vahvistuvat, sillä eri tehtävätyyppejä harjoitellaan kattavasti. Kirjassa on uudet mielenkiintoiset tekstit luetunymmärtämisen harjoitteluun, monipuolista kuullunymmärtämisen harjoittelua, runsaasti kielioppiharjoituksia, sanastoharjoituksia sekä ohjeita mm. onnistuneen kirjoitelman ja tiivistelmän laatimiseen sekä monivalinta-, aukko-, täydennys- ja käännöstehtävien tekemiseen.

Abi englanti

ISBN-numero: 9789511265344

Osta kirja »»

Opiskelijan materiaalit

Abi englanti

Oppikirjaan liittyy äänite, jolla on kirjan tekstien lisäksi kuullunymmärtämistehtävät. Näin itseopiskelijakin voi helposti harjoitella kuullunymmärtämistä.

Lataa opiskelijan mp3-äänite laitteellesi: Abi_englanti_aanite_mp3.zip tai kuuntele online-versiota.

Opettajan materiaalit

Abi englanti opettajan opas

Opettajan oppaassa on lämmittelykysymyksiä tekstien aihepiireihin virittäytymiseksi, tekstien esittelyt, kirjan tehtävien ratkaisut heijastettavassa koossa ja kuullunymmärtämistehtävien äänitekäsikirjoitukset. Lisäksi kaikkiin teemasanastoihin on valmiit sanastokokeet ja kirjan malliaineista korjatut versiot. Mukana on myös kirjoitelman otsikoita. Opettajan opas on saatavana pdf-muotoisena verkkojulkaisuna.

Abi englanti ratkaisut

Ratkaisuvihkossa on kaikkien kirjan tehtävien ratkaisut, kuullunymmärtämistehtävien äänitekäsikirjoitukset ja kirjan malliaineet korjattuina. Se on kätevä apu niin opettajalle kuin itseopiskelijallekin.

Oppikirjailijat

* Jaakko Mäki
* Riitta Silk