In English

Meie keelesild TULOSSA

Keelesild-oppimateriaalin sisältö on kauttaaltaan uudistettu. Meie keelesild -materiaaleissa ovat mukana ajankohtaiset ilmiöt kuten esimerkiksi kakkosasunnon ostaminen Virosta sekä erilaiset arjen tilanteet niin Virossa matkailevan kuin siellä asuvan näkökulmasta. Maantuntemusosiot tutustuttavat myös Viron maantietoon ja kulttuuriin. Kirjan kuvitus on raikas ja ulkoasu entistä selkeämpi.

Ilmestyy lokakuussa 2017.

Opiskelijan materiaalit

Oppikirja

Meie keelesild -oppikirjan tekstit ovat käytännönläheisiä, arkielämän nykyviroa. Kirjassa on viron kielen keskeinen sanasto. Kielioppi ja harjoitukset ovat selkeitä ja kuunteluharjoituksia on runsaasti. Opiskelu alkaa aivan alkeista, ja viron kieltä lähestytään tuttujen ja tutunomaisten, yhteisten ja samankaltaisten sanojen
ja lauserakenteiden kautta. Kirjan teemoja ovat mm. matkustaminen Virossa, asunnon ostaminen Virosta sekä kaikenlaiset arjen tilanteet. Maantuntemusosiot tutustuttavat Viron maantietoon ja kulttuuriin.

Opettajan materiaalit

Opettajan aineisto

Opettajan aineisto sisältää äänitetekstit, kirjan tehtävien vastaukset sekä runsaasti eriyttäviä harjoituksia. Aineisto on verkkojulkaisu (pdf) ja ostettavissa Otavan verkkokaupasta.

Äänite

Äänite sisältää kirjan tekstit, kuunteluharjoitukset ja tekstisanastot. Äänite (mp3) on ostettavissa Otavan verkkokaupasta.

Oppikirjailijat

Merja Hietaharju-Tuuri

Renate Pajusalu

Viive Taro

Kai Yallop