In English

Meie keelesild

Keelesild-oppimateriaalin sisältö on kauttaaltaan uudistettu. Meie keelesild -materiaaleissa ovat mukana ajankohtaiset ilmiöt sekä erilaiset arjen tilanteet niin Virossa matkailevan kuin siellä asuvan näkökulmasta. Maantuntemusosiot tutustuttavat Viron maantietoon ja kulttuuriin. Kirjan kuvitus on raikas ja ulkoasu entistä selkeämpi.

 

Meie keelesild

ISBN-numero: 9789511306542

Tekijät: Renate Pajusalu, Merja Hietaharju-Tuuri, Viive Taro, Kai Yallop

Osta kirja »»

Opiskelijan materiaalit

Oppikirja

Meie keelesild -oppikirjan tekstit ovat käytännönläheisiä, arkielämän nykyviroa. Kirjassa on viron kielen keskeinen sanasto. Kielioppi ja harjoitukset ovat selkeitä ja kuunteluharjoituksia on runsaasti. Opiskelu alkaa aivan alkeista, ja viron kieltä lähestytään tuttujen ja tutunomaisten, yhteisten ja samankaltaisten sanojen ja lauserakenteiden kautta. Kirjan teemoja ovat mm. matkustaminen Virossa sekä kaikenlaiset arjen tilanteet. Maantuntemusosiot tutustuttavat Viron maantietoon ja kulttuuriin.

Äänite

Äänite (mp3) sisältää kirjan tekstit ja kuunteluharjoitukset. Se on ostettavissa Otavan verkkokaupasta.

Ratkaisut

Verkkojulkaisu sisältää tehtävien ratkaisut ja kuunteluharjoitusten tekstit.

Opettajan materiaalit

Opettajan aineisto

Opettajan aineisto sisältää äänitetekstit, kirjan tehtävien vastaukset sekä runsaasti eriyttäviä harjoituksia. Aineisto on verkkojulkaisu (pdf) ja ostettavissa Otavan verkkokaupasta.

Äänite

Äänite sisältää kirjan tekstit ja kuunteluharjoitukset. Äänite (mp3) on ostettavissa Otavan verkkokaupasta.

Oppikirjailijat

Merja Hietaharju-Tuuri

Renate Pajusalu

Viive Taro

Kai Yallop