In English
Kesän grilliherkut
  • ISBN: 9789511250500
  • Julkaisuaika: 2013
  • 160 sivua
  • Kuvitettu
  • Kirjastoluokka: 68.2

Tatu Lehtovaara

Kesän grilliherkut

Mitkä ovat hyvän grillin tärkeimmät ominaisuudet? Miten varustautua talvigrillaukseen? Mitä tarjota kasvissyöjälle? Kuinka kokonaisen broilerin maustaminen onnistuu? Miten grillata ilman grilliä?

Lihavartaita, T-luupihviä, lampaankyljyksiä, halstrattua siikaa, makkaroita, tofua, pizzaa, ananasta, kanelipullaa, marinadeja ja mausteliemiä… Keittiömestarin ohjein valmistuvat mutkattomat grilliruoat lihasta, kalasta ja äyriäisistä, kasviksista ja sienistä. Mukana ovat myös leivät, salaatit ja jälkiruoat.