In English
Kotiruoka
  • ISBN: 9789511247364
  • Julkaisuaika: 2013
  • 639 sivua
  • Kuvitettu
  • Kirjastoluokka: 68.2

Kaisa Isotalo, Raija Kuittinen

Kotiruoka

Suomalaisten keittiöiden perusteoksessa yhdistellään taidokkaasti tuttua ja uutta, perinteistä suomalaista ja kansainvälistä ruokakulttuuria. Uudistetussa laitoksessa ovat edelleen mukana myös Kotiruoan uskollisten käyttäjien ikisuosikit, vuosien mittaan tutuiksi tulleet luotettavat ruoanvalmistus- ja leivontaohjeet. Aloitteleva ruoanlaittaja saa selkeiden ja yksityiskohtaisten ohjeiden lisäksi tärkeää perustietoa ruoka-aineista, arki- ja juhla-aterioiden suunnittelusta, erityisruokavalioista, leipomisesta ja säilömisestä.