In English
Mustikka, ruis ja rypsivoimaruokaa Suomesta
  • ISBN: 9789511245940
  • Julkaisuaika: 2010
  • 198 sivua
  • Kuvitettu
  • Kirjastoluokka: 68.2

Mustikka, ruis ja rypsi

voimaruokaa Suomesta

Lähiruoalla terveellinen ja ekologinen ruokavalio

Suomalainen voimaruoka koostuu kotoisista ruoka-aineista, kuten rypsiöljystä, marjoista, kaurasta, rukiista, kalasta, maitotuotteista ja kasviksista. Näiden kirjassa esiteltyjen, läheltä saatavien ainesten terveysvaikutukset on havaittu useissa tutkimuksissa.

Teos esittelee selkeästi, konkreettisin esimerkein suomalaisen voimaruoan perustan ja tarjoaa tietopaketin ravitsemuksellisesti täysipainoisesta ruokavaliosta. Reseptejä on kaikkiaan noin sata, ja ne jakautuvat pääruokiin, salaatteihin, kastikkeisiin, höysteisiin ja levitteisiin sekä jälkiruokiin ja puuroihin.

Maukas voimaruoka auttaa myös painonhallinnassa ja läheltä hankitut ainekset takaavat ruoan tuoreuden ja ekologisuuden.