Satu Koivisto

https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/satukoivisto.jpg

Satu Koivisto (s. 1978) on alkujaan eteläsavolainen, nykyisin helsinkiläistynyt toimittaja, joka työskentelee Maku-lehden päätoimittajana. Koivisto on opiskellut journalistiikkaa ja Suomen historiaa Jyväskylän yliopistossa ja valmistunut filosofian maisteriksi. Koivisto on työskennellyt toimittajana vuodesta 1997, muun muassa Kotivinkissä, Demissä ja Viini-lehdessä. Ruokakirja Gastronaatti on hänen esikoisteoksensa. Sen kuvat otti hänen miehensä, Isyyspakkaus-blogia kirjoittava Tommi Koivisto. Pariskunnalla on tytär.

Vapaa-aikana Koiviston tavoittaa varmimmin keittiöstä, jossa on hellan lisäksi sohva. Hän rakastaa uunissa paahdettuja kasviksia, etenkin parsakaalin vartta ja porkkanoita, vahvaa kahvia, sitruunoita, villasukkia ja tarinallisia ruokakirjoja.

Gastronaatti-kirjan verkkosivut löydät osoitteesta www.gastronaatti.fi