In English
Antti Rinta-Huumo

Antti Rinta-Huumo

Antti Rinta-Huumo, oik. (s. 1970) on Viinilehden asiantuntija, lehden tilaajien jäsenkerhon Bouquet Clubin isäntä, viiniluennoitsija ja restonomikoulutuksen saanut kokki. Hän on työskennellyt maailman eri viinialueilla, mm. Château Carsinin kellarimestarina Ranskan Bordeaux’ssa. Hän on julkaissut suomalaisen viinigurun Juha Berglundin, vas. kanssa Viinistä viiniin -opasta jo vuodesta 1999.

Antti on fanaattinen urheilun harrastaja. Repertuaariin kuuluvat lenkkeilyn lisäksi eri palloilulajit. Kokin taustan omaanvana hän on myös innokas kokkailija.

Tuotanto

  • Makuasioita viinistä ja ruoasta (Juha Berglundin ja Pekka Immosen kanssa), 1998, Otava
  • Ruoasta viiniin. Makumatka Euroopan halki (Juha Berglundin ja Antti Vahteran kanssa), 2011, Otava
  • Ruoasta viiniin. Makumatka Euroopan halki (Juha Berglundin, Jaakko Heinimäen ja Antti Vahteran kanssa), 2013, Otava
  • Viinistä viiniin 2015 (Juha Berglundin kanssa), 2014, Otava